Sacara voetverzorgingsproducten
Saicara voetverzorgingsproducten

Tips/Voetproducten-Saicara heavenly feet

afbeelding

 

Wilt u uw voeten eens heerlijk verwennen probeer dan eens de voetverzorgingsproducten van Saicara heavenly feet. Saicara verwent, verfrist, verkwikt, kalmeert en ontspant uw voeten met behulp van hoogwaardige ingrediënten en waardevolle oliën en vitaminen. Of het nu zomer of winter is, de verzorgende en heerlijk geurende crèmes geven uw voeten een weldadig gevoel. Met Saicara wordt de verzorging van uw voeten een aangename belevenis.

 

 

Saicara heeft de volgende productlijnen:

  • Verzorging voor veelvuldig gebruik
  • Ondersteuning van vermoeide voeten
  • Frisheid en ontspanning
  • Verzorging voor een tere huid

Prijslijst

Foot Balsem 100 ml

€ 10,95


De zachte, verzorgende voetbalsem met sheaboter en aloë vera voorziet uw huid van veel vocht en trekt snel in. De allantoïne, provitamine B5 en vitamine E voorzien uw huid van de benodigde voedingsstoffen. Uw voeten worden weer heerlijk zacht.

Foot soft 100 ml

€ 10,95


De zachte, snel intrekkende eeltreducerende crème verzorgt uw voeten met allantoïne, provitamine eB5 en vitamine E. Het ureum voorziet uw huid van vocht. Het eelt zal bij regelmatig gebruik op een zachte manier voelbaar afnemen en nieuwe eeltvorming tegengaan.

Foot repair 100 ml

€ 11,95


De aangename, snel intrekkende repair crème verzorgt en herstelt de belaste, ruwe en gevoelige huid met teunisbloemolie, zonnehoed- en paardenkastanjeolie. Gevoelige plaatsen en jeuk worden verzacht. De allantoïne, provitamine B5 en ureum beschermen de huid bovendien tegen uitdrogen en zorgen bovendien ervoor dat de ruwe, gebarsten huid weer zacht wordt

Foot butter pot 200 ml

€ 14,50


De zacht geurende voetcrème verzorgt uw voeten intensief met avocado-olie, jojoba-olie en mangopitboter. De huidkalmerende, ontstekingsremmende werkstoffen, zoals provitamine B5, vitamine E en allontoïne maken zelfs droge en ruwe voeten weer strelend zacht.

Foot Fresh & Silk 100 ml

€ 7,95


De verkoelende, aangenaam geurende deodorant verkwikt uw voeten en remt de groei van bacteriën en schimmels. De deodorant biedt 24 uur bescherming en geeft uw voeten een schoon en fris gevoel.

Foot fizzy gel 150 ml

€ 10,95


De snel intrekkende ijsgel verkoelt en verfrist warme, vermoeide en jeukende voeten. De speciale werkzame stoffen beschermen bovendien preventief tegen voetschimmel. De huideigen werkzame stof sodium PCA voorziet de huid van vocht waardoor de huid soepeler en elastisch wordt. Desodoriserende werking. Maakt vermoeide voeten weer fit en vitaal.

Foot sponge

€ 3,95


De synthetische puimsteen verzorgt voeten, handen en ellebogen en verwijdert eelt. Verwijdert in combinatie met water ook nicotine-, inkt-, olie- en verfvlekken. Voor de voetverzorging na een voetbad of onder de douche nat gebruiken.

Foot smooth

€ 5,95


Dubbelzijde eeltvijl met een grove en fijne vijlkant voor een huidvriendelijke zachte voetverzorging

Boddy fizzy gold gel 150 ml

€ 10,95
Kadobon


Leuk om te geven of zelf te krijgen